Työnohjaus yksilöille ja työyhteisöille Turussa

Työnohjaaja, psykoterapeutti Eeva-Liisa Lahti-Helttula tarjoaa työnohjauspalveluja Turussa yksilöille ja ryhmille. Työnohjaus sopii kaikille, jotka haluavat oppia ja kehittyä työssään. Työnohjauksesta on erityisesti hyötyä heille, jotka ovat päivittäin vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa kuten esimerkiksi sairaanhoitajat, lääkärit, psykologit, muut sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset sekä opetus- ja kasvatusalalla toimivat. 

Mitä on työnohjaus?

Työnohjaus on tavoitteellista, säännöllisesti toteutuvaa toimintaa. Työnohjaus perustuu oman toiminnan tutkimiselle. Työnohjauksen vaikutukset voivat näkyä muun muassa toiminnan selkeytymisenä, ammatti-identiteetin vahvistumisena, työyhteisön toiminnan paranemisena sekä uupumuksen ja stressin vähenemisenä. 

Yksilötyönohjaus

Yksilötyönohjauksessa työntekijällä on mahdollisuus käsitellä itselleen tärkeitä asioita luottamuksellisesti työnohjaajan kanssa. 

  • 1 - 4 viikon väliajoin toteutuvaa
  • 45 min. / 60 min. / 90 min. / krt

Ryhmätyönohjaus

Ryhmätyönohjauksessa ryhmän dynamiikka luo puitteet yhteisen tiedon ja kokemuksen jakamiselle. Ryhmätyönohjaus voi toteutua työpaikallanne tai vastaanotollani. 

  • 1 - 4 viikon väliajoin toteutuvaa
  • 1,5 - 2 h / krt

Yhteydenotot työnohjauksesta

 Soita tai lähetä viesti yhteydenottolomakkeella.

Yhteystiedot

Psykoterapeutti Eeva-Liisa Lahti-Helttula

Puutarhakatu 8 a

20100

TURKU

040 501 5214

eeva-liisa.lahti-helttula@edelta.fi

www.edelta.fi